YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

YOZGAT ŞEFAATLi ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI'NA ADNAN ERDOĞMUŞ SEÇİLDİ

YOZGAT ŞEFAATLi ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI'NA ADNAN ERDOĞMUŞ SEÇİLDİ
07 Şubat 2011, 19:38
Şefaatli
0 Yorum
Bu haber 6630 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI
Yozgat Şefaatli Ziraat Odası Genel Kurulu'nda başkanlığa Adnan Erdoğmuş seçildi. Şefaatli Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen seçimde, mevcut başkan Şükrü Parlak ve Adnan Erdoğmuş başkanlığındaki aday liste yarıştı.
58 delegenin oy kullandığı genel kurulda, 30 delegenin oyunu alan Adnan Erdoğmuş, başkanlığa seçilirken, eski başkan 27 oy aldı. 1 oy geçersiz sayıldı. Seçimi kazanan Erdoğmuş, yaptığı konuşmada, çiftçilere teşekkür ederek, her zaman yanlarında olacağını söyledi. Erdoğmuş, ”Çiftçimize en iyi, en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız.
Ziraat Odası, bizim değil, tüm çiftçimize aittir.” dedi. Şefaatlili çiftçilerin, her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için çalışma içerisinde olacağını ifade eden Erdoğmuş, şunları söyledi: ”İlçemizde çiftçilerimize yönelik, eksikliği hissedilen hizmetlerden, öncelikle buğday borsasını açarak çiftçilerimizin ürünlerini değerinde satmalarını sağlayacağız. Yine çiftçilerimizin hizmetine sunulacak ambulans almayı düşünüyoruz.
Çiftçilerimizin köy arazi yollarının açılması için greyder kiralayarak bu yolların açılmasını sağlayacağız. İnşallah başkanlığımız içerisinde ilk yapacağımız önceliklerimiz bunlar. Tabi bu kadarla sınırla kalmayıp, tarım alanındaki bütün imkanları çiftçimizin hizmetine sunmak için çalışacağız.” CİHAN YOZGATIN SESi

Bu haber 6630 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

Şefaatli  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Yozgatta kar yağışı elektriksiz bıraktı

Yozgatta kar yağışı elektriksiz bıraktı Yozgat'ta yağan kar nedeniyle 3 gündür elektrik kesintisinin yaşandığı bir belde ve 3 köyde vatandaşlar duruma ...
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.