YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

PTT'nin araçları trafiği engelliyor

PTT'nin araçları trafiği engelliyor
27 Ocak 2011, 01:30
Yozgat Merkez
0 Yorum
Bu haber 3349 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI

Yozgat'ta PTT'ye ait kargo araçlarının, yaya kaldırımına park edilmesi ve yük indirmesi, yayaların kaldırımda yürümesini zorlaştırırken, iş yerlerinin önünü kapatan esnafta yapılan bu uygulamaya tepki gösteriyor.

Sabah 08.00 akşam 17.30 saatleri arasında kamyonların şehir merkezine girmesinin yasak olmasına rağmen, kargo araçlarının girmesi yaya trafiği ile birlikte Lise Caddesi'nde araç trafiğini de engelliyor. Fatih Caner isimli vatandaş PTT'ye ait kargo araçlarının her gün yük alıp boşalttığını belirterek, "Bu yük alım ve boşaltmalarda araçlar büyük olduğu için yaya kaldırımına çıkıyor, yayaların kaldırımda yürümesini engelliyor, trafiği aksatıyor. PTT'nin bulunduğu bölge Yozgat'ın en kalabalık, yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu yerdir. PTT'nin buna bir çözüm bulması gerekir" dedi.

Trafik ekiplerine de tepki gösteren vatandaşlar,"Bir sürücü aracını kaldırıma çıkarsa veya ikinci sıra park etse trafik ekipleri hemen gelip fotoğrafını çekip cezasını yazıyor. Çift sıra park eden, kaldırımı kapatan, trafiği engelleyen PTT Kargo araçlarına ceza yazılmıyor. Trafik ekiplerinin ve PTT müdürlüğünün bu sorunu biran önce çözmesi gerekir" diye konuştular.

YOZGATIN SESi

Bu haber 3349 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

Yozgat Merkez  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Yozgat’ta Süper Lig güreş müsabakaları

Yozgat’ta Süper Lig güreş müsabakaları Yozgat’ta Süper Lig güreş müsabakaları tamamlandı

Yozgat'ta 2. Çiğdem Şenliği'ne Yoğun İlgi

Yozgat'ta 2. Çiğdem Şenliği'ne Yoğun İlgi Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen "2. Çiğdem Şenliği" yoğun ilgi gördü.

Hocalı Katliamının 20. Yıl Dönümüne Yozgat'ta Ermeniler Protesto Edildi

Hocalı Katliamının 20. Yıl Dönümüne Yozgat'ta Ermeniler Protesto Edildi Hocalı Katliamı'nın 20. yıl dönümü münasebetiyle Yozgat Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar, Ermeniler y...

Yozgat iş Kurumu il Müdürlüğü 2011 yılında bin 750 kişiyi işe yerleştirdi.

Yozgat iş Kurumu il Müdürlüğü 2011 yılında bin 750 kişiyi işe yerleştirdi. Yozgat iş Kurumu İl Müdürlüğü 2011 yılında bin 750 kişiyi işe yerleştirdi.

Yozgat Bozok Üniversitesinde bilgisayarlı tomografi...

Yozgat Bozok Üniversitesinde bilgisayarlı tomografi... Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi gelişimini hızla sürdürüyor.

Yozgat Çamlık Milli Parkına Özel Proje..

Yozgat  Çamlık Milli Parkına Özel Proje.. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çamlık Milli Parkı Projesinin 3 etapta 3 yıl içerisinde tamamlanacağını s...

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğüne Saim Kuş Atandı

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğüne Saim Kuş Atandı Yozgat Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız merkeze alınırken, yerine Elmadağ ilçe Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş at...

Yozgat Jandarmasından trafo hırsızlarına suç üstü...

Yozgat Jandarmasından trafo hırsızlarına suç üstü... Yozgat il Jandarma Komutanlığı ekipleri trafo hırsızlarına suç üstü yakaladı.

Yozgat Zabıtaları internet Kafeleri Denetliyor...

Yozgat Zabıtaları internet Kafeleri Denetliyor... Yozgat Belediyesi Zabıta Ekipleri ile Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri internet kafeleri denetleyip,...
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.