YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

Başkan dan Drogba açıklaması

Başkan dan Drogba açıklaması
27 Mayıs 2011, 00:30
SPOR HABERLERi
0 Yorum
Bu haber 3440 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI
Başkan Ünal Aysal, toplantının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, mazbatalarını aldıkları günün ardından yönetim olarak ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bugünkü toplantıda arkadaşlarımızla beraber, yönetim tarzımızı, ana prensiplerimizi ve kendi aramızdaki iş bölümünü tartıştık. Kurumsal yapımızın kurulması ve gözden geçirilmesine dönük ön tedbirler nelerdir, bunların kararını alacağız. Tahmin ediyorum ki, ilk toplantı için bunlar önemli adımlar" dedi.

Aysal, teknik direktör Fatih Terim'in bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde mesaisine başlaması ve Selçuk İnan'ın transferiyle ilgili olarak da şunları söyledi:
"Bir program dahilinde bunlar oluyor. Önümüzdeki günlerde diğer haberler de yavaş yavaş çıkacak. Çalışıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Camiamıza bazı sözler verdik. Onları tutmak için gece gündüz bütün ekibimiz çalışıyor. Elimizden geleni yapacağız ve başarıyı yakalayacağız. Herkes rahat olsun."
Galatasaray'la adı anılan Chelsea'nin Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba ile ilgili almış oldukları hiçbir karar olmadığını da vurgulayan Ünal Aysal, "Drogba bir kulübün oyuncusu ve hala oraya bağlı. Kulüp serbest bırakmadan ya da satış kararı almadan o konuda adım atmak doğru değil. Bugüne kadar hep bu prensibi izledik. Yabancı kulüpler için de bunu uygulayacağım" şeklinde konuştu.
Yıldız bir yabancı kaleci sözü verdiğinin hatırlatılması üzerine de Aysal, "Yabancı kaleci gelecek. Herhalde önümüzdeki günlerde ilk haberlerden birisi o olacak" ifadesini kullandı.
Başkan Aysal, Standard Liege'in kalecisi Sinan Bolat'la ilgili olarak, "Sinan Bolat çok yakından incelediğimiz bir oyuncu ama önceliklerimiz arasında değil" dedi.
Bu arada teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılarının kim olacağının kulüp olarak resmen açıklanmaması için de Aysal, "Fatih Terim'in ekibiyle ilgili çalışmalar onu ilgilendiriyor ve açıklamasını da kendisi yapar. Yeşil sahanın dışındaki konularda açıklamaları ise biz yaparız" diye konuştu.

GALATASARAY, SELÇUK'A, ALACAĞI ÜCRETE EK OLARAK 1 MİLYON 200 BİN EURO DAHA ÖDENECEĞİNİ BİLDİRDİ

Bu arada Galatasaray Kulübü, yeni transfer Selçuk İnan'a ödenecek ücret için İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) ikinci bir açıklamada bulundu. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, İMKB'ye gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, 5 yıl boyunca her sezon ödenecek 2 milyon Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15 bin Euro ücretin yanı sıra bu tutarlara ek olarak oyuncuya 10.06.2011 tarihinde 600 bin Euro ve 30.01.2012 tarihinde 600 bin Euro olmak üzere toplam 1 milyon 200 bin Euro daha ödeneceği, sabah yapılan açıklamada sehven bu tutarın eksik yazıldığı bildirildi.
YOZGATIN SESi

Bu haber 3440 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

SPOR HABERLERi  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Sorgun Belediyespor...

Sorgun Belediyespor... Yozgatı Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta temsil edecek olan Sorgun Belediyespor, Nevşehir kampında yaptığı hazırlık ma...

Sorgun Belediyesporun rakipleri belli oldu

Sorgun Belediyesporun rakipleri belli oldu Yozgat'ı Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil edecek olan Sorgun Belediyespor'un rakipleri belli oldu.

Beşiktaşa Müthiş Golcü!

Beşiktaşa Müthiş Golcü! Siyah-Beyazlılar, İtalyan forvetin peşinde...

Güreşte Altın Kazandık

Güreşte Altın Kazandık 2011 Dünya Güreş Şampiyonası'nda, grekoromen stil 120 kiloda Rıza Kayaalp, Kübalı rakibini yenerek altın madaly...

İşte UEFAnın F.Bahçeyi Yakan Mektubu

İşte UEFAnın F.Bahçeyi Yakan Mektubu UEFA, Fenerbahçenin şike yaptığı kanatine vardı. Ve bir mektup yazarak cezalar konusunda TFFyi uyardı. Federasyon d...

istanbul 2020 olimpiyatlarına aday

istanbul 2020 olimpiyatlarına aday Başbakan Erdoğan, istanbulun 2020 olimpiyatlarına adaylığını açıkladı.

TFFden iki önemli değişiklik

TFFden iki önemli değişiklik TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Süper Ligde talimatlarda iki önemli değişikliğe gidildiğini açıkladı.

Rus uzmandan Türkiye analizi

Rus uzmandan Türkiye analizi Rus spor basınından şike yorumu: Türkleri kıskanıyoruz....

Chelsea den Arda ya akıllara zarar teklif!

Chelsea den Arda ya akıllara zarar teklif! Transferde bombaları patlatmaya hazırlanan Galatasaray a Chelsea den çılgın teklif!
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.