YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

Bir Bomba da F. Bahçe den!

Bir Bomba da F. Bahçe den!
26 Mayıs 2011, 01:10
SPOR HABERLERi
0 Yorum
Bu haber 3504 defa okunmuştur.
Facebook   
maydonuz
Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor'un yıldız futbolcusu Emmanuel Emenike'yi 9 milyon Euro karşılığında transfer etti.

Sarı-lacivertli kulüp, teknik direktör Aykut Kocaman'ın transfer edilmesini ilk istediği futbolcu olan Emenike'yi 9 milyon Euro'ya kadrosuna kattı.

Genç teknik adam, Nijeryalı golcüyü devre arasında çok beğendiğini ifade etmiş ve Sarı-lacivertli yönetimden bu futbolcunun alınmasını istemişti. O dönem Karabükspor yönetimi 10 milyon Euro'dan aşağı inmezken, devre arasında transfer yapmama konusunda karar kılan ve mevcut futbolculara da güvendiğini vurgulayan başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman, bu transferi askıya almışlardı.

Ligin bitimine 3-4 hafta kala yeniden gündeme gelen Emenike ile her konuda anlaşılırken, sadece kulübüyle anlaşma kalmıştı. Fenerbahçe yönetimi ilk etapta Kardemir Karabükspor kulübüne 6 milyon Euro önerdi. Karabükspor yönetimi, devre arasında belirledikleri 10 milyon Euro'luk bonservis bedelinden indirim yapmaya yanaşmadı. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım'ın Karabükspor ile yaptığı görüşmeler sıkı bir pazarlık şeklinde devam etti. Fenerbahçe yönetimi önce teklifini 6 milyon Euro'dan 7. 5 milyon Euro'ya yükseltti. Bunu da kabul etmeyen Karabükspor yönetimi, sadece 1 milyon Euro'luk indirim yaptı ve taraflar 9 milyon Euro'da anlaştı. Nijeryalı futbolcuya ödenecek yıllık ücretin 1. 5 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Emmanuel Emenike'yi 4 yıllığına transfer ettiklerini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde Emenike'nin Fenerbahçe formasıyla fotoğrafları da yer alırken, şu açıklama yapıldı:

"Kulübümüz, Karabükspor forması giyen Emmanuel Emenike'yi 4 yıllığına renklerine bağladı. Nijerya Milli Takımı'nın formasını da giyen futbolcumuz, yarın sabah itibariyle Nijerya Milli Takım kampına katılacaktır. "

"EMENIKE 9 MİLYON AVROYA FENERBAHÇELİ OLDU"

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Feridun Tankut, "Emenike, 9 milyon avroya Fenerbahçeli oldu" dedi.

Hikmet Feridun Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Fenerbahçe ile yapılan transfer görüşmelerinde hızlı gelişmeler yaşandığını belirterek, şöyle konuştu:

"Emenike konusunda son noktaya gelindi ve Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşti, hayırlı olsun diliyorum. Emenike, 9 milyon avroya Fenerbahçeli oldu. Emenike iyi futbolcu, onu bulup Karabük'e getirdik. Burada yıldızı parlayarak Türkiye'deki büyük takımlardan biri olan Fenerbahçe'ye transfer oldu. Emenike, çok daha iyi yerlere gelecektir. Transferin futbolcu, Fenerbehçe ve Kardemir Karabükspor için hayırlı olmasını temenni ediyorum. " Haberler.Com
YOZGATIN SESi

Bu haber 3504 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

SPOR HABERLERi  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Sorgun Belediyespor...

Sorgun Belediyespor... Yozgatı Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta temsil edecek olan Sorgun Belediyespor, Nevşehir kampında yaptığı hazırlık ma...

Sorgun Belediyesporun rakipleri belli oldu

Sorgun Belediyesporun rakipleri belli oldu Yozgat'ı Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil edecek olan Sorgun Belediyespor'un rakipleri belli oldu.

Beşiktaşa Müthiş Golcü!

Beşiktaşa Müthiş Golcü! Siyah-Beyazlılar, İtalyan forvetin peşinde...

Güreşte Altın Kazandık

Güreşte Altın Kazandık 2011 Dünya Güreş Şampiyonası'nda, grekoromen stil 120 kiloda Rıza Kayaalp, Kübalı rakibini yenerek altın madaly...

İşte UEFAnın F.Bahçeyi Yakan Mektubu

İşte UEFAnın F.Bahçeyi Yakan Mektubu UEFA, Fenerbahçenin şike yaptığı kanatine vardı. Ve bir mektup yazarak cezalar konusunda TFFyi uyardı. Federasyon d...

istanbul 2020 olimpiyatlarına aday

istanbul 2020 olimpiyatlarına aday Başbakan Erdoğan, istanbulun 2020 olimpiyatlarına adaylığını açıkladı.

TFFden iki önemli değişiklik

TFFden iki önemli değişiklik TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Süper Ligde talimatlarda iki önemli değişikliğe gidildiğini açıkladı.

Rus uzmandan Türkiye analizi

Rus uzmandan Türkiye analizi Rus spor basınından şike yorumu: Türkleri kıskanıyoruz....

Chelsea den Arda ya akıllara zarar teklif!

Chelsea den Arda ya akıllara zarar teklif! Transferde bombaları patlatmaya hazırlanan Galatasaray a Chelsea den çılgın teklif!
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.