YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

Yozgat Sarıkaya da AKP ...

Yozgat Sarıkaya da AKP ...
14 Mayıs 2011, 00:25
Sarıkaya
0 Yorum
Bu haber 4120 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI
AK Parti Sarıkaya seçim bürosunun açılışına, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Mehmet Çiçek, Osman Coşkun, Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Demokrasilerde son söz millete aittir. Verdiğiniz karar ne ise Türkiye'nin istikameti öyle olacaktır. Ama bu meydanlar başka şeyleri de duyar, seçim zamanı havada uçuşan vaatleri yapılması mümkün olmayan pek çok şeyi insanın önüne getirir. Olur mu, olmaz mı bunları doğru tartmazlar. Şimdi sayın Kılıçdaroğlu elinden gelse millete cennetten parsel dağıtacak, ‘Ay'ı da vereceğim Güneş’i de vereceğim size, cennetten isteyene parsel de vereceğim size’ deme noktasına getirdi. Böylesi bir siyaset olur mu? Ama maalesef bütün bunları seçime giderken konuşuyorlar söylüyorlar, söyleyecekler ama yapamayacaklarını söylememeleri lazım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Ben Yoksul ailelere ayda 600 TL maaş vereceğim, taşeron işçilere yani belediyelerde ve kamuda çalışan işçilere de kadro vereceğim" sözünü hatırlatan Bozdağ, "Bunu yeni söylemedi İstanbul'da belediye başkanı adayı olduğu zaman söyledi. Niçin söyledi? ‘Ben İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı olursam, İstanbul'daki bütün yoksul ailelere bunu vereceğim ve belediyede çalışan taşeron işçilerin hepsine de kadro vereceğim” dedi. Belediye başkanı olsa idi iktidar kimdi, AK Parti idi. Sadece belediye başkanı sıfatıyla ve büyük şehir belediyesinin imkanları ile bunu yapacaktı, millet inanmadı vermedi. Şimdi Genel Başkan oldu hem İzmir Belediyesi, hem Eskişehir Belediyesi, hem Mersin Belediyesi, Boğazlıyan, Çayıralan, Çankaya Belediyesi pek çok belediye Cumhuriyet Halk Partisi’nde. Şu anda onların hepsinin genel başkanı talimat verdiği zaman dediğini yaptırma, yetki ve imkanı var mı; var. O zaman ben diyorum ki buradan milleti aldatmak için konuşmaya gerek yok, çıkacaksın ve diyeceksin ki Boğazlıyan Belediye Başkanına, ‘Kardeşim sen yoksul ailelerin hepsine 600 lira aylığa bağla’, İzmir'e, Mersin'e diyeceksin senin belediyelerin bağlayacak. Taşeron işçilerin hepsine kadroyu vereceksin, o zaman millet dönüp inanacak. Git o taşeron işçilere sahip çık, önce onların ekmeğini iade et. Önce onlara sahip çık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Sarıkaya İlçe Seçim Bürosu açıldı.


YOZGATIN SESi

Bu haber 4120 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

Sarıkaya  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Sarıkayada Antik Tiyatro Kazı Çalışmaları Başladı

Sarıkayada Antik Tiyatro Kazı Çalışmaları Başladı Sarıkaya ilçesinde Roma dönemine ait antik tiyatro olduğu tahmin edilen alanda ön kazı çalışması başladı.

Yozgat Sarıkaya da Muhtarlık Tartışmaları Ölümle Sonuçlandı.

Yozgat Sarıkaya da Muhtarlık Tartışmaları Ölümle Sonuçlandı. Yozgatın Sarıkaya ilçesine bağlı Mesçitli köyü muhtarı, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü.

Sarıkaya MYO İnşaatına Teskomb Gelen Başkanı Akgül den Destek Geliyor

Sarıkaya MYO İnşaatına Teskomb Gelen Başkanı Akgül den Destek Geliyor Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı ve A...

Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı

Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı Yozgatın Sarıkaya İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2011-2012 eğitim öğretim yılı, yıl sonu sergisi açıldı.

Sarıkayada KOSGEB Desteği İle İş Yeri Açıldı

Sarıkayada KOSGEB Desteği İle İş Yeri Açıldı Yozgatın Sarıkaya ilçesinde Küçük ve Orta Sanayiciyi Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle kurulan i...

Esnaf Kredi Faizleri Arttı

Esnaf Kredi Faizleri Arttı Yozgatın Sarıkaya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Güler, esnaf kredi faizlerinin yükse...

Yozgat'ta Çiftçiye Mazot Ve Gübre Desteği Ödemeleri Başladı

Yozgat'ta Çiftçiye Mazot Ve Gübre Desteği Ödemeleri Başladı Yozgatta çiftçiye mazot, kimyevi gübre ve toprak analiz destekleme prim ödemeleri başladı.

Yozgattaki Kazada 2 Kişi Öldü!

Yozgattaki Kazada 2 Kişi Öldü! Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

SARIKAYA'DA GSS KUYRUĞU

SARIKAYA'DA GSS KUYRUĞU Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde Genel Sağlık Sigortası (GSS) için gelir testi yaptırmak isteyen vatandaşlar Sosyal...
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.