YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

Kendiliğinden projektörlü dizüstü

Kendiliğinden projektörlü dizüstü
27 Nisan 2011, 00:38
Bilgisayar
0 Yorum
Bu haber 3285 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI
İş için kullandığınız dizüstü bilgisayarda bir sunum yapmak istediğinizde ya büyük bir monitöre ya da projektöre ihtiyacınız olur.

Sıradışı Bir Projeksiyon Cihazı

Gittiğiniz her yerde projektör ya da büyük ekran olmayabilir. Peki, projektörünüzü yanınızda taşımak ister miydiniz? Çoğu insan bu soruya hayır cevabını verecektir çünkü projektör denilince akla hep büyük ve hantal cihazlar gelir.

Fujitsu bu soruna çok akılcı  bir çözüm bulmuş. Firma piyasaya sürdüğü Lifebook S761/C ve P711/C model dizüstü bilgisayarı için taşınabilir bir projektör hazırladı.

Projektör bu şekilde yerleştiriliyor


Optik Sürücü Yerine

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, optik sürücünün olduğu yere yerleştirilebilen projektör, sürekli seyahat eden kullanıcıların işin büyük ölçüde kolaylaştıracağa benziyor.

İsterseniz projektörü çıkarıp yerine optik okuyucuyu yerleştirebiliyorsunuz. Bu bölgeye daha önce ekstra pil takıldığına şahit olmuştuk fakat projektör fikri de kulağa hoş geliyor.


ihlassondakika
YOZGATIN SESi

Bu haber 3285 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

Bilgisayar  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Duyguları anlayan bilgisayarlar geliyor!

Duyguları anlayan bilgisayarlar geliyor! Yeni teknolojiyle bilgisayar kullanıcılarının duygularını anlamak mümkün olabilecek. Böylece internetteki reklamlar...

YTV66 Yozgatlı Tv Programı

YTV66 Yozgatlı Tv Programı YTV66 Yozgatlı Tv Programı yeni versiyonu

Türk halkı bilgisayarı sevdi!

Türk halkı bilgisayarı sevdi! Türkiye'de 2005 yılında yüzde 17.7 olan bilgisayar kullanım oranı 6 yılda 2.6 kat artarak 2011 itibarıyla yüzde...

Dünyanın en ucuz bilgisayarı piyasada!

Dünyanın en ucuz bilgisayarı piyasada! Kredi kartı büyüklüğünde ve çocuklara bilgisayar kullanmayı öğretmeyi amaçlayan bilgisayar bugün ilk kez internet ü...

RAM satın alacaklar dikkatli Okusun

RAM satın alacaklar dikkatli Okusun RAM yani bellek alırken hala MHz değerine bakıyorsanız bu yazıya göz atmanızda fayda var.

İşe yarayan Çinli Çakma!!!

İşe yarayan Çinli Çakma!!! Çinliler telefon, elektronik cihaz derken hızlarını alamadı ve şimdi de...

Sakın şarjınızı sonuna kadar bitirmeyin

Sakın şarjınızı sonuna kadar bitirmeyin Servet harcayıp aldığınız laptop'un pilinin 6 ayda ölmesini istemiyorsanız işte yapmanız gerekenler..

Dünyanın en hızlı bilgisayarı!

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! Fujitsu'nun RIKEN'le birlikte geliştirdiği süper bilgisayar 'K Computer' TOP500 sıralamasında dünya...

Sistem Geri Yükleme Çalışmıyorsa...

Sistem Geri Yükleme Çalışmıyorsa... Sorunsuz Sistem Geri Yükleme! Sorunsuz bir Sistem Geri Yükleme isteyenler... İste bilmeniz gereken ipuçları!
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.