YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

Yimpaş Yozgatsporlu futbolculara moral yemeği...

Yimpaş Yozgatsporlu futbolculara moral yemeği...
02 Eylül 2013, 00:51
Y.Yozgat Spor
0 Yorum
Bu haber 14230 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele veren Yimpaş Yozgatsporlu futbolculara sezonun ilk maçı Keçiöğrengücüspor maçı öncesi moral yemeği verildi.

Yimpaş Yozgatspor kulüp binasında düzenlenen yemeğe Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, İl Emniyet Mütdürü Hasan Yılmaz, teknik direktör Şenol Kaba, kulüp yönetim kurulu üyeleri, taraftarlar dernek başkanları ve basın mensupları katıldı.

Yemek sonrası bir açıklama yapan Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, yeni sezonun bütün kulüpler ve spor severler için hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Geçmişimizdeki, 1. ligdeki günlere tekrar dönebilirmiyiz? Yozgat olarak o günleri tekrar yaşayabilir miyiz? Hep onu arzu ediyoruz. İnşallah bu arzumuz bu sene bir üst lige çıkarak Yozgatımız'a layık bir şekilde Yozgatsporumuz layık olduğu yere çıkar. Başta hocamız olmak üzere, iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Çok ciddi anlamda transferler gerçekleştirdik. Ben diğer takımları da inceledim. Bizim takımımızda 1. ligde, 2. ligde oynamış 7-8 tane futbolcumuz var. Bu yılda mevcut kadromuzun üzerine 15 oyuncu transfer yaptık. İnşallah uyum içerisinde bir takım ruhu ile ekip ruhuyla hareket eder ve bizleri sonuçlarıyla sevindirirler diye düşünüyorum" dedi.

Yozgat'ın eski günlere hasret kaldığını ifade eden Nurdoğan, "İnşallah o yıllara tekrar döneriz ve Yozgat’ın hasret kaldığı yıllara tekrar kavuşuruz. Geçen yıllarda uzatma dakikalarında birçok maç kaybettik. Bu yıl maçın bitiş düdüğü çalıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu sene bakanlarımızın, milletvekillerimizin, belediye başkanımızın, iş adamlarımızı da destekleriyle güzel ve rahat bir lig geçireceğimiz ümit ediyorum. İnşallah ilk maçımızın da galibiyet primini Yozgatlı bir iş adamımız karşılayacak. Bunun örnek olmasını temenni ediyorum. İnşallah diğer iş adamlarımız da bu davranışı örnek alırlar. Yozgat kamuoyundan da desteklerini bekliyoruz. İnşallah iyi bir başlangıç yaparız ve ligi iyi bir şekilde tamamlayıp bir üst lige çıkarız" diye konuştu.

Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Şenol Kaba da sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. YOZGATIN SESi

Bu haber 14230 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

Y.Yozgat Spor  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Sorgun Belediye Spor Elazığ Yolsporu Mağlup etti ...

Sorgun Belediye Spor Elazığ Yolsporu Mağlup etti ... Bölgesel Amatör Ligi 4.Grupta mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor, hazırlık maçında Elazığ Yolsporu 2-1 mağlup...

Y.Yozgat Spor Transfer Çalışmalarını...

Y.Yozgat Spor Transfer Çalışmalarını... Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Yimpaş Yozgatspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.