YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

Yozgat Boğazliyan Tavuk çiftliğinde feci ölüm

Yozgat Boğazliyan Tavuk çiftliğinde feci ölüm
21 Nisan 2011, 00:14
Bogazliyan
0 Yorum
Bu haber 4427 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI
Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesindeki bir tavuk çiftliğinde, çöken duvarın altında kalan işçi olay yerinde öldü.Boğazlıyan ilçesinde bulunan bir tavuk çiftliğine getirilen mısır yeminin kamyondan depoya alınması sırasında duvar yıkıldı.

İşçilerden Kamil Yakut (26), çöken duvar ve tonlarca mısır yeminin altında kaldı. Arkadaşları Yakut'u kurtarmaya çalışırken çiftlik yetkililerinin durumu bildirmesi üzerine itfaiye ekipleri de olay yerine geldi.

Yaklaşık 4 saat süren kurtarma çalışmasında ayakta kalan duvarın bir bölümü kepçe ile yıkıldıktan sonra Kamil Yakut'un cesedine ulaşıldı. Yakut'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Boğazlıyan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Boğazlıyan Kaymakam Vekili ve Yenifakılı Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe ile olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Yüksel, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, “Mısır yemini depoya boşaltan kamyon, duvarın devrilmesi sonrasında mısır yemlerinin diğer işçilerin üzerine düşmesine engel olmuş” dedi. Yüksel, olayla ilgili soruşturmanın cumhuriyet savcılığı tarafından başlatıldığını da sözlerine ekledi.

Çöken duvarın altında kalan Kamil Yakut'un 3 yıl önce Diyarbakır'dan Boğazlıyan ilçesindeki tavuk çiftliğine çalışmak üzere geldiği bildirildi.

kaynak:yozgatmuhabir
YOZGATIN SESi

Bu haber 4427 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

Bogazliyan  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bizler yalnızca doğduğumuz topraklara değil, hem doyduğumuz toprakl...

Boğazlıyanda Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Boğazlıyanda Doğalgaz Çalışmaları Başladı Yozgatın Boğazlıyan ilçesinde doğalgaz çalışmaları başladı.

Boğazlıyanda Bir Kişi Aracında Silahla Vurulmuş...

Boğazlıyanda Bir Kişi Aracında Silahla Vurulmuş... Yozgat ın Boğazlıyan İlçesinde bir kişi kendi aracında silahla vurulmuş olarak bulundu.

Boğazlıyanda Şehit Mustafa Erdoğan için Mevlit Okutuldu.

Boğazlıyanda Şehit Mustafa Erdoğan için Mevlit Okutuldu. Şırnak'ın Cudi Dağında 21 Mart tarihinde PKK Terör Örgütü üyeleri ile girilen çatışmada şehit düşen Özel Hareka...

Boğazlıyanda Okullar Arası Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı

Boğazlıyanda Okullar Arası Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı Yozgatın Boğazlıyan ilçesinde Kutlu Doğum Programı çerçevesinde okullar arası bilgi kültür yarışması düzenlendi.

Yozgatlı Şehit Mustafa Erdoğan'ın Köyünde Yas Var...

Yozgatlı Şehit Mustafa Erdoğan'ın Köyünde Yas Var... Yozgatlı şehit özel harekat polisi Mustafa Erdoğan'ın cenaze töreni için Boğazlıyan ilçesine bağlı Dereçepni kö...

Boğazliyan TOKi konutlarının camileri hala tamamlanacak!

Boğazliyan TOKi konutlarının camileri hala tamamlanacak! Yozgatın Boğazlıyan ilçesinde Toplu Konut idaresi (TOKi) tarafından 2007 yılında yapılan 320 konutta oturan vatanda...

Boğazlıyan Birahaneleri Şehir Dışına Çıkıyor

Boğazlıyan Birahaneleri Şehir Dışına Çıkıyor Yozgat'ın Boğazlıyan ilçe merkezinde bulunan ve büyük bir sorun haline gelen birahaneler ilçe dışına taşınıyor.

Boğazlıyan'da Ömss Kursu Başladı

Boğazlıyan'da Ömss Kursu Başladı Yozgat'ın Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi, Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS) hazırlanan engelliler için ÖMSS ku...
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.