YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

TFFden iki önemli değişiklik

TFFden iki önemli değişiklik
11 Ağustos 2011, 00:27
SPOR HABERLERi
0 Yorum
Bu haber 4102 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "Net bir tarih yok ama önümüzdeki hafta bu işi (şike soruşturması) sonlandırmayı planlıyoruz" dedi.

Futbol Federasyonu, bugün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında önemli değişikliklere imza attı. Federasyonun İstinye'deki merkezinde Mehmet Ali Aydınlar başkanlığında gerçekleştirilen ve 3,5 saat süren toplantıda, talimatlarda değişikliğe gidildi.

Toplantıdan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Aydınlar, federasyonun rutin işlerinin olduğunu ve yönetim kurulu toplantısında bunları görüştüklerini belirterek, "Ama size bilgi olarak verebileceğim iki önemli değişiklik yaptık. İki önemli karar aldık. Talimatlarda değişiklik yapıyoruz" dedi.

Aydınlar, futboldaki şike iddialarına yönelik kararlarının ne zaman vereceklerinin sorulması üzerine, "Futbolda şike soruşturmasıyla ilgili incelemeleri önümüzdeki hafta sonlandırmayı planlıyoruz. Net bir tarih yok ama bu işi önümüzdeki hafta sonuçlandırmayı planlıyoruz. Önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili karar almayı ümit ediyoruz. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta bu süreci sonuçlandıracağız" diye konuştu.

Aydınlar, yabancı oyuncu sınırlamasındaki önemli bir değişiklik yaptıklarını belirterek, "Önümüzdeki sezon Süper Lig'de 6 artı 2 yabancı sistemiyle oynanacak ama kulüpler sınırsız yabancıyla sözleşme yapılabilecek. 6 oyuncu sahada olacak 2 oyuncu yedek kulübesinde olabilecek. Ama sınırsız yabancı oyuncuyla sözleşme imzalanabilecek" açıklamasında bulundu.

Yaptıkları bir diğer değişikliğin akreditasyon kartlarıyla ilgili olduğuna işaret eden Aydınlar, "Yeni sezonda 1 başkan ve 1 yönetici olmak üzere en fazla 2 yönetici soyunma odalarına girebilecek. Onun dışındaki yöneticiler soyunma odalarına giremeyecekler" diyerek sözlerini tamamladı.


iha

YOZGATIN SESi

Bu haber 4102 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

SPOR HABERLERi  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Sorgun Belediyespor...

Sorgun Belediyespor... Yozgatı Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta temsil edecek olan Sorgun Belediyespor, Nevşehir kampında yaptığı hazırlık ma...

Sorgun Belediyesporun rakipleri belli oldu

Sorgun Belediyesporun rakipleri belli oldu Yozgat'ı Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil edecek olan Sorgun Belediyespor'un rakipleri belli oldu.

Beşiktaşa Müthiş Golcü!

Beşiktaşa Müthiş Golcü! Siyah-Beyazlılar, İtalyan forvetin peşinde...

Güreşte Altın Kazandık

Güreşte Altın Kazandık 2011 Dünya Güreş Şampiyonası'nda, grekoromen stil 120 kiloda Rıza Kayaalp, Kübalı rakibini yenerek altın madaly...

İşte UEFAnın F.Bahçeyi Yakan Mektubu

İşte UEFAnın F.Bahçeyi Yakan Mektubu UEFA, Fenerbahçenin şike yaptığı kanatine vardı. Ve bir mektup yazarak cezalar konusunda TFFyi uyardı. Federasyon d...

istanbul 2020 olimpiyatlarına aday

istanbul 2020 olimpiyatlarına aday Başbakan Erdoğan, istanbulun 2020 olimpiyatlarına adaylığını açıkladı.

Rus uzmandan Türkiye analizi

Rus uzmandan Türkiye analizi Rus spor basınından şike yorumu: Türkleri kıskanıyoruz....

Chelsea den Arda ya akıllara zarar teklif!

Chelsea den Arda ya akıllara zarar teklif! Transferde bombaları patlatmaya hazırlanan Galatasaray a Chelsea den çılgın teklif!

Fener ve G.Saray a darbe

Fener ve G.Saray a darbe İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, transferde hem Galatasaray a hem de Fenerbahçe ye darbe vurmay...
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.