YOZGAT HABERLERİ SAĞLIK GÜVENLiK iNTERNET TEKNOLOJi Foto Galeri Video Galeri
Yaşam Laboratuar Eleman ilanıYozgatlı Esnaf ve işadamları Derneği

Emniyetten Döviz Dolandırıcılığına Dikkat

Emniyetten Döviz Dolandırıcılığına Dikkat
21 Şubat 2011, 19:53
Aydıncık
0 Yorum
Bu haber 4330 defa okunmuştur.
Facebook   
YOZGATLI
Yozgat'ın Aydıncık İlçe Emniyet Amiri Savaş Durdu, son günlerde meydana gelen döviz dolandırıcılığı konusunda esnafların dikkatli olması gerektiğini söyledi. Kötü niyetli kişilerin genelde ‘üzerimde Türk Lirası yok’ diyerek dövizle ödeme yapmak istediklerini belirten Emniyet Amiri Durdu, ” Özellikle son günlerde meydana gelen döviz dolandırıcılığı konusunda vatandaşlarımızın ve özellikle esnaflarımızın daha dikkatli olması gerekmekte. Bazı art niyetli kişiler esnaflardan alışveriş yaparak üzerlerinde Türk Lirası bulunmadığını, aldıklarının bedelini döviz ile ödemek istediklerini beyan ederek, iyi niyetli vatandaşlarımızı dolandırıyorlar.' dedi. Vatandaşların alışverişlerde daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Durdu, şu uyarılarda bulundu: “Vatandaşlarımızın Türk Lirası üzerinden işlem yapmalarını, döviz ile işlem yapmak durumunda kaldıklarında ise döviz büroları ile irtibata geçerek dövizin yaklaşık değerini öğrenmeleri gerekmekte. Ayrıca ülkemizde sıkça kullanılan dövizlerin verilmesi durumunda bile bunların sahte olabileceği ihtimalini göz ardı etmemeleri ve şüphe duymaları durumunda ise hemen Emniyet güçleri ile irtibata geçmeleri vatandaşlarımızın olası mağduriyetlerinin önüne geçecektir. Bu yüzden vatandaşlarımızın bu konularda biraz daha duyarlı olmalarını istiyoruz.”


CİHAN

Yozgat Haber
YOZGATIN SESi

Bu haber 4330 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

Aydıncık  KATEGORİSİNDEN HABERLER

Kazankaya da 5 Bin Dekar Alan Basınçlı Sulama...

Kazankaya da 5 Bin Dekar Alan Basınçlı Sulama... Yozgatın Aydıncık ilçesine bağlı Kazankaya beldesinde 5 bin dekar alan basınçlı sulama sistemiyle sulanacak.

Yozgat Aydıncık ta Tarihi Cami Yandı!

Yozgat Aydıncık ta Tarihi Cami Yandı! Yozgat ın Aydıncık ilçesine bağlı Kazankaya Beldesinde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında 102 yıllı...

Aydıncık-Alaca Yolu ulaşıma açıldı

Aydıncık-Alaca Yolu ulaşıma açıldı Yozgatın Aydıncık ilçesinde tamamlanan Aydıncık- Alaca yolu trafiğe açıldı.

HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI TAMAMLANIYOR

HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI TAMAMLANIYOR Aydıncıkta İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Hükümet Konağı binası inşaatında sona yaklaşıldı.
  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.